Glasvarer

Vi fører et meget begrænset udvalg af karafler, glas og andre spændende ting og sager, der relaterer til vores hovedforretning, salg og produktion af akvavit og snaps. Det er eksklusive varer og de findes i meget begrænsede mængder alt efter, hvor det lykkes os at opkøbe partier.

Vi har valgt Amager/Twist designet af Jacob E Bang i 1955, glasset er oprindeligt produceret på Kastrup glasværk og efterfølgende på Holmegaard glasværk. Glasset er utroligt smukt og alle glas er unikke håndlavede eksemplarer. Amager/twist glasserien udgik af produktion i 1979. Vi er normalt lagerførende i alle versioner, forhør dog gerne da glassene findes i begrænset antal.

Kastrup/Holmegaard glasværk Amager/Twist snapseglas 22 cm.                                             225,00 kr.

Kastrup/Holmegaard glasværk Amager/Twist Snapseglas 14,5 cm.                                         135,00 kr.

Kastrup/Holmegaard glasværk Amager/Twist snapseglas 12 cm.                                             105,00 kr.

Vi har valgt at have en gammel kending med i vores sortiment af glasvarer;  Holmegaard’s juleflasker og tilhørende snapseglas. Vi forventer at have de fleste årgange på lager af juleflasker, men det er varer, der er lavet i begrænset antal og der blive færre og færre på markedet dag for dag.

Holmegaard juleflaske diverse årgange.                                                                    100,00 kr.

Holmegaard julesnapseglas.                                                                                        55,00 kr.